OSTEOPATIACLINIC: KONSULTOINTI KÄYNNISTI KOKONAISVALTAISEN MUUTOKSEN

OSTEOPATIACLINIC: KONSULTOINTI KÄYNNISTI KOKONAISVALTAISEN MUUTOKSEN

Tarjoamme ELYn yhteistyökumppanina konsultointia yrityksille markkinointiviestinnän kehittämiseen. Palvelu sopii täydellisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka kaipaavat vahvistusta markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnitteluun. Osteopaatti Kirsi Wahlroos tarttui tilaisuuteen ja hyödynsi Kindin tarjoamaa konsultointiapua yritystoiminnan laajentamisessa. Lopulta konsultointi johti yrityksen brändin ja visuaalisen ilmeen laajempaan uudistamiseen.

 

Wahlroosin tavoitteena oli laajentaa liiketoimintaa palveluista fyysisiin tuotteisiin ja verkkokauppaan. ELY-konsultoinnin aikana päivitimme yrityksen liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelman ajan tasalle. Konsultoinnin pohjalta loimme yhdessä yritykselle uuden nimen Osteopatiaclinic sekä uudistimme visuaalisen ilmeen vastaamaan yrityksen päivitettyä brändiä. Uusi nimi herättää asiakkaiden luottamuksen ja kuvastaa kiinnostavalla tavalla yrityksen ammattiosaamista.

 

Osteopatiaclinicin verkkosivut päivitettiin uuden visuaalisen ilmeen mukaisiksi. Uudet valokuvat ja lyhyet videot yrityksen omaan liikepankkiin täydensivät kokonaisuuden. Näin yrityksen verkkosivuista saatiin luotua selkeät, ilmeeltään raikkaat ja ammattimaiset.

 

Suunnittelimme Osteopatiaclinicille myös askeleet verkkokaupan avaamiseen. Tulevaisuudessa asiakkaat löytävät yrityksen kotisivuilta vaivattomasti niin ajanvarauksen, liikepankin ohjevideot kuin verkkokaupan. Osteopatiaclinicin kohdalla konsultoinnin hyödyntäminen mahdollisti lopulta kokonaisvaltaisen muutoksen yrityksen brändiin ja toimintaan.

 

    Jätä viesti niin otamme yhteyttä