Herätä huomio somevideoilla

Etsitkö vaivatonta tapaa luoda yrityksellesi videoita, joiden ääreen pysähdytään? Miten kommunikoida kohdeyleisölle, jonka keskittymiskyky on jo ajat sitten kadonnut? Videot ovat yksi parhaista keinoista tavoittaa ja sitouttaa asiakkaat. Aina ei tarvita isoja tuotantoja: huipputasoiset ja vaikuttavat sisällöt voi toteuttaa myös ihmisläheisesti ja helposti lähestyttävästi lyhytvideoilla. 

Somevideot 

Somevideot ovat sosiaalisen median kanaviin optimoituja lyhyitä videoita, joita voidaan hyödyntää niin orgaanisessa kuin maksetussakin mainonnassa. Parhaat videot tarjoavat katsojille jotain uutta ja hyödyllistä. Ne voivat olla informatiivisia, inspiroivia tai ajatuksia herättäviä. Lyhyet somevideot ovat kustannustehokkaita, koska hyviä ideoita voi toteuttaa nopeallakin aikataululla tai vaikka useamman kerrallaan. 

Videoita jokaiseen tarpeeseen 

Somevideoita voidaan hyödyntää useissa eri sosiaalisen median kanavissa ja niiden avulla voidaan kertoa helposti eri teemoista. Näitä teemoja ovat esimerkiksi: 

  • Tuote-esittelyt: Esittele tuotteidesi ominaisuudet ja edut lyhyellä ja informatiivisella videolla. 
  • Palveluesittelyt: Selitä, miten palvelusi voivat auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelmia. 
  • Asiakastarinat: Jaa asiakkaiden kokemuksia ja rakenna luottamusta brändiisi. 
  • Vinkki- ja ohjevideot: Tarjoa hyödyllistä tietoa asiakkaillesi ja paranna asiakastyytyväisyyttä. 

Hankalat termit heräsivät eloon Legojen avulla

Toteutimme Pohjanmaan TE-toimistolle somevideokampanjan, jonka päätavoite oli tehdä yrityspalveluista tunnetumpia yrityspäättäjien keskuudessa. Ehkä hankalastikin ymmärrettävät yrityspalvelut ja niiden hyödyt yrityksille muuttuivat hauskaksi somevideoksi leikkimielisen mutta asiantuntevan selityksen avulla.

Remppavinkkejä ja DIY-projekteja

HalpaHallin Make-tuotesarjan monipuolisia tuotteita esiteltiin inspiroivissa somevideoissa. Nopeatempoiset videot olivat muun muassa tuotetestejä, remonttiprojekteja ja käytännön vinkkejä. Tavoitteena oli tehdä kodin kunnostamisesta ja sisustamisesta helppoa ja hauskaa.

Miksi somevideot ovat tärkeitä yrityksille?

Lisäävät myyntiä: Videot ovat yksi tehokkaimmista tavoista lisätä myyntiä ja konversioita. Lyhyt ja informatiivinen video voi auttaa sinua esittelemään tuotteitasi ja palveluitasi sekä rakentamaan luottamusta asiakkaisiin.

Lyhyt ja ytimekäs viesti: Ihmiset käyttävät paljon aikaa verkossa, mutta heillä on lyhyt keskittymiskyky. Lyhyet somevideot tarjoavat tiiviin ja ytimekkään tavan välittää viestisi nopeasti ja tehokkaasti.

Parantavat bränditietoisuutta: Videot ovat loistava tapa lisätä bränditietoisuutta ja tavoittaa uusia asiakkaita. Lyhyt ja viihdyttävä video voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja jäämään ihmisten mieleen. 

Lisäävät sitoutumista: Videot ovat erinomainen tapa lisätä sitoutumista verkkosivustollasi ja sosiaalisessa mediassa. Lyhyt ja mielenkiintoinen video voi pitää ihmiset sitoutuneina ja kannustaa heitä jakamaan sisältöäsi.

Visuaalinen vetovoima: Videot herättävät huomiota ja jäävät mieleen paremmin kuin teksti tai kuvat. Ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä tuotteitasi, palveluita ja brändiäsi visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Monipuolisuus: Somevideoita voidaan käyttää monenlaisten viestien välittämiseen, kuten tuote-esittelyihin, tarinankerrontaan, vinkkien antamiseen, mainontaan ja viihteeseen. Parhaimmillaan videot ovat samaistuttavia ja tunteita herättäviä.

Mitä Kindin somevideotuotannot sisältävät?

Kindin somevideotuotannon palvelut kattavat kaiken aina mediasuunnittelusta kuvaamiseen ja editoinnista videoiden suoriutumisen mittaamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme tarpeesi ja luodaksemme videoita, jotka sopivat brändisi ilmeeseen ja saavuttavat halutun kohderyhmän sekä tuloksen.

Miksi valita Kind kumppaniksi somevideotuotantoon?

Kind on täydellinen kumppani sinulle, joka etsit luotettavaa ja kokenutta tekijää somevideoiden tuotantoon. Luomme videoita, jotka erottuvat joukosta ja herättävät katsojan huomion. Ideoidessa emme säästele laadussa sen enempää kuin määrässäkään. Silloin viihdymme katsojan tasolla: mikä on oikeasti kiinnostavaa kuulla ja nähdä?

Tutustu tekemiimme töihin