REKRY: CONTENT DESIGNER

Etsimme kindiin joukkoomme sisältösuunnittelun ammattilaista. Ammattilaista, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä asiakkaille tuotetuista sisältökokonaisuuksista.

Erityisosaamistasi on sisältöjen kokonaisvaltainen suunnittelu ja niiden saattaminen kiinnostavaan tekstimuotoon. Sinulta luontuvat hyvin sisällöt eri somekanaviin, ymmärrät digimarkkinoinnin lainalaisuudet ja olet valmis hyppäämään vähän haastavampienkin aihealueiden kimppuun. Kynä ei tipu kädestä myöskään asiantuntija-artikkelien kohdalla.

Pystyt tuottamaan laadukasta tekstiä vähintään kahdella kielellä, eli suomen kielen lisäksi ruotsiksi tai englanniksi. Extra hurraa, jos sinulta löytyy enemmänkin kielitaitoa.

Meillä luotetaan tiimiälyyn, joten teet töitä yhdessä muun sisältötiimin kanssa. DNA:stasi löytyy sinnikkyyttä, mutta eritoten uteliaisuutta kaikkea mahdollista kohtaan. Hyvä asenne on kaiken a ja o.

Työkavereiksesi saat parikymmentä alan ammattilaista, joille on tärkeää tehdä töitä isolla sydämellä ja intohimolla. Asiakkainamme on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin brändejä, monipuolista tekemistä siis riittää.

Kindin toimistot löytyvät Helsingistä ja Vaasasta, mutta maantieteellinen sijaintisi ei ole kynnyskysymys.

Jos koet, että kindismi kiinnostaa ja olet ammattilainen näissä asioissa, haluaisimme mieluusti kuulla sinusta lisää. Ota yhteyttä Millaan asap: milla@kindcompany.fi, 0400 963 547.

Kind – Hyvällä syntyy hyvää.

Lisää töitämme

    Jätä viesti niin otamme yhteyttä