C2 ÄR NU KIND

Vi har ju alltid varit kind och stått på det godas sida, men nu är det officiellt även till namnet.

 

”Under fjolåret jobbade vi med vår strategi och gjorde en ordentlig djupdykning i vårt innersta. Strategiarbetet gjorde våra värderingar tydligare, och av dem var det speciellt de här som stack ut: förtroende och att jobba med allas bästa för ögonen. Namnbytet känns som en naturlig följd av att företaget kommit upp i tonåren och att vi därför börjat rannsaka vår egen identitet. Det är många faktorer som har format oss under årens lopp och då vi slipade fram våra styrkor och vår kärna kände vi inte längre igen oss i det gamla namnet”, summerar styrelseordförande Tuukka Turunen.

 

Så gick det till då C2 blev Kind. Det nya namnet är starkt förknippat med företagets grundtanke: gott föder gott.

 

”Vårt namn är ett statement och vi känner att det också förpliktigar oss på många sätt”, säger VD Milla Monola. ”Att vilja varandra väl är kanske inte den allra vanligaste utgångspunkten i den här branschen. Viktigast av allt är att atmosfären i både våra kundrelationer och i vår företagskultur präglas av förtroende. Det är en förutsättning för att kunna skapa något bättre och bygga något nytt.”

 

Välkommen med på resan som fortsätter med minst lika bra feelis som hittills. Våra kontor finns i Vasa och Helsingfors, webbsida och e-postadresser på kindcompany.fi.

Våra andra projekt

    Lämna ett meddelande så tar vi kontakt