Cookies

Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. En kaka är en liten fil som skickas mellan webbplatsen och webbläsaren för att identifiera användarens besök. Användarens identitet avslöjas inte. Kakorna berättar endast om besökarens användning av webbplatsen, bland annat för att kunna observera och förbättra webbplatsens funktion. I praktiken innebär detta att statistiken som samlas in kan berätta vilket innehåll som besökarna tittar på mest och hur ofta samma besökare använder vår webbplats. Vi använder kakor för att analysera besökarnas trafik och för att rikta annonsering.

Information om dig samlas in med hjälp av kakor i följande syften. Kakor på vår webbplats överför information till tredje part som anges i listan nedan. Du har möjlighet att inaktivera alla kakor på vår webbplats, förutom de som krävs för att webbplatsen ska fungera. Instruktioner för att inaktivera kakor hittar du här.

På vår webbplats spåras du av följande kakor:

  • Google (användardata och webbplatsaktivitet)
  • Google (marknadsföring), annonsering inriktad till specifika användare – läs mer om Googles kakor eller granska dina egna persondata-inställningar på Google.
  • Facebook (marknadsföring), annonsering inriktad till specifika användare – läs mer om Facebooks kakor
  • Cloudflare, användaridentifiering – till exempel funktionen att kunna tillåta eller neka kakor – samlar inte in användardata