PLUSTERVEYS – FRAMGÅNGSRIK DIGIMARKNADSFÖRING

 

PlusTerveys är ett pålitligt, inhemskt företag som ägs av sina anställda och som erbjuder privata hälsovårdstjänster. Tidigare har vi tagit fram konceptet Många saker blir bättre om man bara öppnar munnen för Plusterveys tandvårdstjänster, ett koncept som nu fått ordentlig luft under vingarna genom långsiktig och effektiv digital marknadsföring.

Vi gjorde PlusTerveys tandvårdstjänster bekanta med noggrant optimerad Facebook- och Instagram-annonsering. Målet var att nå potentiella kunder och naturligtvis generera så mycket försäljning som möjligt.

I samband med kampanjerna gjorde vi utförliga A/B-tester, såsom olika tekniska lösningar i kampanjernas uppbyggnad, distribution av annonser och budgetering. Dessutom testade vi flitigt olika annonsformat och varierade innehållet både vad gäller bilder, videor och texter.

 

Med innehåll som sticker ut och noggrann optimering blev annonseringen betydligt effektivare.

PlusTerveys Facebook-annonsering förbättrades klart under våren 2022. I jämförelse med motsvarande period (januari-maj) 2021 är resultaten utmärkta: inte mindre än 191 % fler bokningar gjordes och marknadsföringspriset per bokning minskade med upp till 76 %.

Ganska bra va?

 

Våra andra projekt

    Lämna ett meddelande så tar vi kontakt