VASA STAD – TROTS ALLT

I somras genomförde vi en imagekampanj för Vasa stad med målet att ge nationell uppmärksamhet åt Vasa, lyckan och legendariska Strömsö.

Målgruppen var framför allt 25-35-åriga millennials på andra orter. Tillsammans med Vasa stad ville vi närma oss lyckan på ett lite annorlunda sätt – genom misslyckanden och vardagliga missöden. För lycka betyder inte ett liv utan motgångar och misslyckanden. Tvärtom.

Med utgångspunkt i en utmärkt brief och bakgrundsidé tog vi oss an uppgiften med humor och en positiv livsinställning som ledord. Konceptet ”Trots allt” föddes, ett koncept som betraktar lyckan mitt i vardagens misslyckanden. Konceptet resulterade i en video och stillbilder för digital- och utomhusreklam. Annonserna var väl synliga, bland annat som stadsdelsspecifika implementeringar på HRTs bussdisplayer i Helsingfors.

 

Kampanjens resultat talar för sig själv.

Videorna fick inte mindre än 2 267 026 annonsvisningar i olika kanaler i kampanjen och resulterade i hela 10 000 klick till kampanjsidan. Videorna fick också hög organisk synlighet på sociala medier och väckte positiv diskussion kring ämnet.

 
 

 

Våra andra projekt

    Lämna ett meddelande så tar vi kontakt