MEDANTA – TYÖVAATTEIDEN VÄRIKÄS TULEVAISUUS

Medanta on suomalaisen työpukeutumisen edelläkävijä. Heidän työasunsa suunnitellaan tyyli ja käytännöllisyys edellä, ja asuissa käytetyt materiaalit kehitetään yhdessä tekstiilialan asiantuntijoiden kanssa. Olemme päässeet osaksi Medantan menestystarinaa kokonaisvaltaisena markkinointikumppanina; tukemaan myyntiä ja markkinointia sekä suunnittelu- ja sparrailuapuna että konkreettisina toimenpiteinä.

 

Nämä teimme:

  1. Graafisten materiaalien kehitys 
  2. Uudet graafiset elementit 
  3. Myyntimateriaalien konseptointi ja uudistaminen 
  4. Laaja hakusanatutkimus 
  5. Google Ads -kokonaisuuden rakennus & optimointi 
  6. Referenssiartikkelit ja some-sisällöt 
  7. Pesulakuvausten suunnittelu ja toteutus 

 

Materiaalit myyntiä tehostamaan 

Kun myydään kauniita ja käytännöllisiä työvaatteita sekä kokonaisvaltaista palvelua, on graafisten esitystenkin vastattava mielikuvaa. Kehitimme Medantalle myyntimateriaaleja, joissa heidän tuotteensa tulevat parhaalla mahdollisella tavalla esille ja joita myynnistä vastaavien on helppo räätälöidä. Uudet materiaali- ja palveluikonit laajentavat jo valmiiksi näyttävää visuaalista ilmettä. 

 

 

Digitaaliset rakennuspalikat kuntoon 

Google-mainonta viriteltiin huippuunsa digiexperttiemme laatiman laajan hakusanatutkimuksen perusteella, ja jatkuvalla optimoinnilla varmistamme, että Medanta saa parasta vastinetta mainosbudjetilleen. Tärkeää ravintola-alan kohderyhmää kutittelimme kohdennetulla digimarkkinointikampanjalla. 

Kuvat kertovat tarjoomaan laajuudesta   

Medanta tarjoaa asiakkailleen työvaatteiden kokonaishuollon, johon sisältyy myös asianmukainen pesu omissa pesuloissa. Suunnittelimme ja toteutimme kuvaukset haastavissa olosuhteissa, ja tuloksena on kuvakokonaisuus, joka kertoo pesulatoiminnasta konstailematta mutta brändin mukaisesti. 

Asiakkaille näkyvyyttä artikkeleilla 

Medanta on konkreettisesti läsnä asiakkaidensa arjessa ja nostaa mielellään tyytyväisiä työasujen käyttäjiä kanavissaan. Ensimmäisessä toteuttamassamme artikkelissa pääsimme vierailemaan  pandemian jälkeiseen kesään valmistautuvissa huippuravintoloiden keittiöissä sekä tamperelaisessa vanhusten asumisyksikössä, jossa sekä hoito- että keittiöhenkilöstö pukeutuu Medantaan.

Asiakas: Medanta Oy, Helsinki 

Tiimi: Visuaalinen suunnittelija, Digisuunnittelija, Copywriter x 2, Valokuvaaja, Projekti-/Asiakkuuspäällikkö 

Lisää töitämme

    Jätä viesti niin otamme yhteyttä