Hyvän markkinoinnin palvelut

Tätä kaikkea meiltä saat

STRATEGIA & KONSEPTI

Kaikki lähtee strategiasta ja tavoitteista: jos strategiaa markkinointiviestintään ei ole valmiina, tehdään se yhdessä.

Konseptin suunnittelu pitää huolen siitä, että kaikilla toimenpiteillä on se kuuluisa punainen lanka ja viesti pysyy yhtenäisenä.

Tarjoamme yrityksille strategista konsultointia markkinoinnin kehittämiseen myös ELYn
yhteistyökumppanina.

MARKKINOINTI-
VIESTINNÄN SISÄLLÖT

Markkinointiviestintä ja mainonta perustuvat aina erilaisiin sisältöihin: Tarinoihin, kuviin, videoihin, teksteihin, artikkeleihin, grafiikkaan, animaatioihin.

Kind Companyn oma kuvauscrew tuottaa liikkuvan ja still-kuvan tuotannot vahvalla ammattitaidolla. Meillä on myös oma studiomme Vaasassa, joka mahdollistaa monipuoliset studiokuvaukset.

Erityisosaamiseemme kuuluu myös sisällöntuotanto useilla eri kielillä, teknisten alojen asiantuntijaviestintä sekä kyky muokata teknistä viestintää myös kuluttajille suunnatuksi.

KAMPANJAT JA DIGIMARKKINOINTI

Toteutamme digikampanjat sisältösuunnittelusta valmiiksi mainoksiksi saakka. Tarjoamamme suurin lisäarvo tulee siitä, että sisältösuunnittelijat ja kampanjan suunnittelijat ovat samassa tiimissä: reagointi tilanteisiin on nopeaa ja toisiltamme oppiminen jokapäiväistä. Näin luomme markkinointia, joka paitsi toimii, myös muokkautuu nopeasti tarpeen vaatiessa.

Palveluitamme:

  • Somemarkkinointi: FB, IG ja Linkedin
  • Hakukoneoptimointi SEO
  • Hakusanamainonta SEM
  • Analytiikka ja seuranta

    Jätä viesti niin otamme yhteyttä