VEO OY – VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN KUMPPANUUS

VEO Oy on energia-alan asiantuntijayritys, joka kehittää automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun sekä käyttöön Suomessa, Pohjoismaissa ja maailmalla.

Yli puolet yhtiön liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista, ja VEOn tavoitteena onkin olla mukana mahdollistamassa kansainvälistä siirtymää kestäviin energiamuotoihin. Olemme olleet mukana vauhdittamassa VEOn matkaa tätä tavoitetta kohti jo vuodesta 2015. Vuosien aikana yhteistyöstä on muotoutunut täysmittainen kumppanuus, joka lähentelee ulkoistettua viestintä- ja markkinointiosastoa. 

 

Näitä teemme: 

Viestintä
Uutiset, artikkelit, referenssit ja tiedotteet jatkuvana tuotantona
kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti)
 

Some
Sisällöntuotanto ja managerointi

Materiaalit
Esitteet, messumateriaalit, presentaatiot ja vuosikertomukset
 

Verkkosivut
Ylläpito ja sisällöntuotato
 

Digimarkkinointi 

Rekrymarkkinointi 

Visuaalinen ilme 

Vuosisuunnittelu ja projektinhallinta 

 

Teknisen alan ymmärrys – kolmella kielellä

VEO on oman alansa huippuosaaja. Meille on ollut alusta asti selvää, että tämä osaaminen on saatava kuulumaan kaikkeen viestintään ja markkinointiin. Kykymme ymmärtää teknisten ratkaisujen ja projektien toimintaa sekä muuttaa vaikeasti ymmärrettävääkin tietoa helppolukuiseksi ja kiinnostavaksi sisällöksi, on ollut avainasemassa yhteistyön menestyksekkyyden kannalta. 

Arvot ja strategia kaiken tekemisen lähtökohtana

Yrityksen arvot eivät ohjaa vain bisnestä, vaan myös ihmisiä bisneksessä. Olemme auttaneet VEOa tunnistamaan ja sanoittamaan oman toimintansa arvopohjaa sekä tavoitteita, ja tuoneet ne myös osaksi niin sisäistä kuin ulkoistakin viestintää. 

Digimarkkinoinnilla tunnettuutta 

Digitiimimme on kampanjoinut vuosien aikana VEOn kanssa niin yrityksen tunnettuuden kuin työnantajamarkkinoinnin vetovoimaisuuden kohottamiseksi.  

Tiimi käytettävissä nopeallakin varoitusajalla

VEOn markkinoinnin vuosisuunnittelu hoidetaan tiiviissä yhteistyössä. Työskentelymalli on kaikille hyödyllinen, sillä kun kumppani muistuttaa tulevista tapahtumista ja osaa ennakoida sisältötarpeet jo hyvissä ajoin, on tarvittava määrä resursseja aina asiakkaan käytössä. VEOn Kind-tiimiin kuuluu projektipäällikkö, sisältö- ja visuaaliset suunnittelijat sekä Kindin tuotantotiimi. Ja aina joku on VEOn käytettävissä, lyhyelläkin varoitusajalla. 

Lisää töitämme

    Jätä viesti niin otamme yhteyttä